ΚΥΠΡΟΣ: Νέο θανατηφόρο τροχαίο στην κατεχόμενη Κερύνεια- Νεκρός 20χρονος

ΚΥΠΡΟΣ: Νέο θανατηφόρο τροχαίο στην κατεχόμενη Κερύνεια- Νεκρός 20χρονος

Δεν λέει να στεγνώσει το αίμα στους δρόμους της κατεχόμενης Κύπρου. Μετά τον χαμό 15χρονου σε δυστύχημα στην κατεχόμενη Αμμόχωστο την Τετάρτη 3/7, άλλος ένας νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών από την αρχή του χρόνου σε 17.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ τύπο, το νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 01:40 τα ξημερώματα του Σαββάτου 6/7 όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το όχημα που οδηγούσε 41χρονος, παρέσυρε και τραυμάτισε πεζό.

Ο άτυχος 20χρονος Yunus Alkan που χτυπήθηκε με δύναμη από την μπροστινή αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου, τραυματίστηκε κρίσιμα και μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο της κατεχόμενης Λευκωσίας, όπου και διασωληνώθηκε. Δυστυχώς παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, το απόγευμα άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο 41χρονος οδηγός του εμπλεκόμενου οχήματος (Ayhan Kilic), συνελήφθη από την λεγόμενη αστυνομία, με την κατηγορία της αμελούς οδήγησης και μεταφέρθηκε σε ψευδοδικαστήριο το οποίο διέταξε την κράτησή του για τρεις μέρες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με αντικείμενο της συζήτησης το χθεσινοβραδινό δείπνο που είχαν με τον Τούρκο Πρόεδρο και τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.