Ενρίκε τι έκανες πάλι;

Ενρίκε τι έκανες πάλι;

Ήταν ο λυτρωτής της Νέας Σαλαμίνας ο Ενρίκε με το γκολ που πέτυχε λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ήταν όμως και ο ποδοσφαιριστής που άφησε αρνητικό αντίκτυπο με το χτύπημα του στον Ζουνίνιο.

Σωστή η αποβολή και ο Ενρίκε θα μείνει εκτός για τους επόμενους αγώνες. Καλός ποδοσφαιριστής, όμως πολλές φορές προκαλεί αρνητική εντύπωση με τον τρόπο που αγωνίζεται και κυρίως με τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους αντιπάλους του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE