Τραγωδία σε ξενοδοχείο της Κρήτης: Νεκρό βρέφος 3 μηνών

Τραγωδία σε ξενοδοχείο της Κρήτης: Νεκρό βρέφος 3 μηνών

Σε τραγωδία κατέληξαν οι διακοπές στο Ηράκλειο για μία οικογένεια Βρετανών, αφού «έσβησε» το τριών μηνών μωρό τους.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου. Η μητέρα και ο πατέρας κοιμήθηκαν μαζί με το παιδί τους στο ίδιο κρεβάτι και όταν ξύπνησαν ήταν νεκρό.

Έντρομοι ειδοποίησαν ασθενοφόρο, με το βρέφος να μεταφέρεται εσπευσμένα σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ ενημερώθηκε και η Αστυνομία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, σε πρώτη φάση φαίνεται να αποκλείεται το ενδεχόμενο της εγκληματικής, ενέργειας ενώ την ίδια ώρα δεν αποκλείεται το βρέφος να υπέκυψε εξαιτίας του συνδρόμου του αιφνίδιου θανάτου.

Φως στα ακριβή αίτια θα ρίξει η νεκροψία νεκροτομή στην σορό που έχει μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Ολοκληρώθηκαν οι διευρυμένες συνομιλίες

Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Ολοκληρώθηκαν οι διευρυμένες συνομιλίες

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκε στον Λευκό Οίκο με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ευρωπαίους ηγέτες. Τριμερής συνάντηση: Ο Τραμπ δήλωσε πως οι συζητήσεις θα περιελάμβαναν τόσο τις εγγυήσεις ασφαλείας όσο και πιθανές εδαφικές παραχωρήσεις. Πρόσθεσε ότι αναμένει να πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση με τον Πούτιν και τον Ζελένσκι: «Πιστεύω ότι είναι θέμα πότε, όχι αν».

BEST OF TOTHEMAONLINE