ΛΕΜΕΣΟΣ: Το πρόβλημα θορύβου από πτήσεις αεροσκαφών, επαναφέρουν οι κάτοικοι Ακρωτηρίου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Το πρόβλημα θορύβου από πτήσεις αεροσκαφών, επαναφέρουν οι κάτοικοι Ακρωτηρίου

Αντιδρούν και πάλι οι κάτοικοι της κοινότητας Ακρωτηρίου, στο θόρυβο που προκαλείται από τις πτήσεις αεροσκαφών από και προς το αεροδρόμιο των Βρετανικών Βάσεων, πρόβλημα που εντάθηκε τον τελευταίο μήνα με την παρουσία και τις επιχειρήσεις, σε Συρία και Ιράκ, των νέων αεροσκαφών της Βασιλικής Αεροπορίας, F-35.

 
Το θέμα απασχόλησε σύσκεψη στην κοινότητα το απόγευμα της Τετάρτης 3/7, στην παρουσία βουλευτών της Λεμεσού και συγκεκριμένα των, Ευθύμιου Δίπλαρου, Γιώργου Γεωργίου, Κώστα Κώστα, Άντρου Καυκαλιά και Πανίκου Λεωνίδου.
 
Οι βουλευτές άκουσαν τα παράπονα των κατοίκων, οι οποίοι εξέφρασαν τη δυσφορία τους από την ηχορύπανση που υπάρχει όταν τα αεροσκάφη πετούν πάνω από την κοινότητα και ζήτησαν την παρέμβαση τους ώστε να δρομολογηθούν λύσεις.
 
Κατά τη σύσκεψη αποφασίστηκε όπως το θέμα τεθεί ενώπιον του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Χριστοδουλίδη, σε συνάντηση που θα αναλάβει να διευθετήσει ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Ευθύμιος Δίπλαρος και στην οποία θα συμμετάσχουν τα μέλη του κοινοτικού συμβουλίου.
 
Επίσης, οι βουλευτές ανέφεραν πως θα εξετάσουν, πως σε επίπεδο Βουλής, μπορεί να γίνουν βήματα που να βοηθήσουν τους κατοίκους Ακρωτηρίου.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE