Επίσημο! Το κανάλι που «έκλεισε» ο Ανδρέας Γεωργίου – Δεν είναι ο Alpha - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Επίσημο! Το κανάλι που «έκλεισε» ο Ανδρέας Γεωργίου – Δεν είναι ο Alpha -  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μέσω social media, ανακοίνωσε ο ίδιος ο Ανδρέας Γεωργίου, την έναρξη της συνεργασίας του με το τηλεοπτικό κανάλι στην Ελλάδα.

Παρά το γεγονός ότι το σήριαλ, «Αστέρια στην Άμμο» που ανήκει στην ομάδα παραγωγής του Ανδρέα Γεωργίου με τον Κούλλη Νικολάου, έκλεισε τον Alpha Ελλάδας, η σειρά «8 λέξεις» δεν θα παίζουν στο ίδιο κανάλι.

Ο Ανδρέας Γεωργίου, ανακοίνωσε τα ξημερώματα της Δευτέρας (1/7) ότι οι «8 λέξεις» θα προβληθούν μέσω του ελλαδικού τηλεοπτικού καναλιού, ΣΚΑΪ.

«Εμπιστεύσου την μαγεία της νέας αρχής» ανέφερε στην λεζάντα του, ο Κύπριος ηθοποιός και σκηνοθέτης.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE