ΚΟΙΝΩΝΙΑ

'Μη επανδρωμενο αεροσκάφος έπεσε στα κατεχόμενα' λέει Χουριέτ και Ακιντζί - «Έσπασαν» τα τηλέφωνα της Αστυνομίας Κύπρου

'Μη επανδρωμενο αεροσκάφος έπεσε στα κατεχόμενα' λέει Χουριέτ και Ακιντζί  - «Έσπασαν» τα τηλέφωνα της Αστυνομίας Κύπρου

Αναστατώθηκε όλη η Επαρχία Λευκωσίας, αλλά και κάτοικοι μέχρι και στην Λάρνακα, μετά την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (1/7) στα κατεχόμενα, μετά από πτώση αντικειμένου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστο Ανδρέου ο οποίος μίλησε το πρωί της Δευτέρας (1/7) στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΙΓΜΑ, μετά την έκρηξη, η Αστυνομία δέχθηκε πάρα πολλά τηλέφωνα από κατοίκους της Λευκωσίας, ενώ υπήρξε και ενημέρωση ότι έγινε αισθητή μέχρι και στην Λάρνακα.

Όπως εξήγησε ο κ. Ανδρέου, δεν μπορεί να αναφέρει οτιδήποτε επίσημο από την πλευρά της Αστυνομίας Κύπρου, λόγω του ότι δεν υπάρχουν διασταυρωμένες πληροφορίες.

Πάντως, σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet, ο Μουσταφά Ακιντζί, σε νέες δηλώσεις του ανέφερε ότι το αντικείμενο που προκάλεσε την έκρηξη και την πυρκαγιά στον Πενταδάκτυλο, μετά την πτώση του, είναι μη επανδρωμένο αεροσκάφος (τύπος αεροσκάφους ο οποίος δεν έχει πλήρωμα ή επιβάτες).

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top