ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΕΚΡΗΞΗ: Εκκένωσαν σπίτια – «Μπορεί να είναι βόμβα που δεν έχει εκραγεί» - VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΕΚΡΗΞΗ: Εκκένωσαν σπίτια – «Μπορεί να είναι βόμβα που δεν έχει εκραγεί» - VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι ‘αρχές’ των κατεχομένων, μετά την πτώση αντικειμένου και την έκρηξη που προκάλεσε αλλά και την πυρκαγιά, εκκένωσαν σπίτια που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, σύμφωνα με τ/κ μέσα.

Όπως αναφέρεται, η «αστυνομία» των κατεχομένων εκκένωσε σπίτια, πιστεύοντας πως θραύσματα που εντοπίστηκαν θα μπορούσαν να είναι βόμβες που δεν έχουν εκραγεί.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ένα αντικείμενο, το οποίο πιστεύεται ότι είναι κομμάτι του πρώτου, εντοπίστηκε σε κήπο σπιτιού στο Δίκωμο, ενώ η έκρηξη σημειώθηκε στο χωριό Βουνό στην κατεχόμενη Κερύνεια.

Όπως μεταδίδεται, τα δύο σενάρια που εξετάζονται. Είτε αν πρόκειται για πύραυλο ο οποίος κατευθυνόταν προς τη Συρία και αναχαιτιστικέ είτε αν πρόκειται για μη επανδρωμένο αεροσκάφος αγνώστου προελεύσεως.

Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Πρόδρομο Προδρόμου, οι Κυπριακή Δημοκρατία, δεν έτυχε κάποιας συγκεκριμένης ενημέρωσης για το περιστατικό, παρά όσων μεταδίδονται από τα κατεχόμενα. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σεξ στην παραλία: Η «καλοκαιρινή» φαντασίωση - Πόσο επικίνδυνο είναι τελικά;

4+1 παραμυθένιοι έρωτες που γεννήθηκαν στα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών

Αυτισμός: Απλό τεστ υπόσχεται διάγνωση σε μωρά κάτω των επτά μηνών

Είναι υποχρεωτικό να καταβάλλει ένας εργοδότης 13ο και 14ο μισθό;

Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Ένας νεκρός και επτά τραυματίες - Δείτε βίντεο



ΠτΔ: Μοναδικός στόχος η επανένωση στη βάση ψηφισμάτων ΟΗΕ

ΠτΔ: Μοναδικός στόχος η επανένωση στη βάση ψηφισμάτων ΟΗΕ

Μοναδικός στόχος είναι η απελευθέρωση και η επανένωση της Κύπρου στη βάση των ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών, δήλωσε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στον επιμνημόσυνο λόγο του στο Εθνικό Μνημόσυνο του ήρωα Μιχαήλ Ολύμπιου που έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό Αγίου Επιφανίου στα Λύμπια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top