Έμπλεξε νεαρός: Τον ανέκοψαν για έλεγχο και εντόπισαν από κάνναβη και κοκαΐνη μέχρι LSD
Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΥΚΑΝ) ανέκοψαν χθες βράδυ στην Πάφο για έλεγχο όχημα, στο οποίο επέβαιναν τρία πρόσωπα.
Νεώτερη ενημέρωση αναφέρει ότι η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο, ωστόσο στο σημείο επιχειρούν μέχρι την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς εναέρια μέσα καθώς και οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Τμήματος Δασών.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΕΚΤΑΚΤΟ: Δεύτερη πυρκαγιά σε μία ώρα - Σπεύδουν δυνάμεις στον Αστρομερίτη
Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά προκλήθηκε γύρω στη 12.50 το μεσημέρι της Κυριακής στην περιοχή Πύργος της Κοινότητας Ξυλοφάγου, έδαφος των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΕΚΤΑΚΤΟ: Πυρκαγιά στην Ξυλοφάγου - Σπεύδουν και εναέρια μέσα
Συγκεκριμένα οι ρίψεις νερού για κατάσβεση της φωτιάς προέρχονται από αεροπλανάκια του Τμήματος Δασών ενώ στη μάχη ρίχθηκε και ελικόπτερο των Βρετανικών Βάσεων.
Η φωτιά κατακαίει ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση σε περιοχή κοντά στην παραλία.
Φωτογραφίες και βίντεο από αναγνώστη της σελίδας μας:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις