ΚΥΠΡΟΣ: Έγραψαν τραγούδι για την μικρή Ελένη - «Πίσω απ’ την μάσκα του πόνου…» - VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ: Έγραψαν τραγούδι για την μικρή Ελένη - «Πίσω απ’ την μάσκα του πόνου…» - VIDEO

Ένα συγκινητικό τραγούδι αφιερωμένο για την μικρή - μαχήτρια Ελένη από την Λεμεσό ερμήνευσε η Λιάνα Χριστοδούλου.

Συγκινητικοί στίχοι, όλο νόημα και δύναμη, γράφτηκαν για την μικρή Ελένη από την Λεμεσό η οποία εδώ και μήνες με πείσμα και αγάπη για την ζωή αναμένει την μεταφορά της στην Γερμανία για μεταμόσχευση.

Πρόκειται για ένα γλυκό κορίτσι το οποίο δεν αφήνει ποτέ το χαμόγελο να σβήσει από τα χείλη της.

Έτσι και το πιο κάτω τραγούδι της Λιάνας Χριστοδούλου, έχει ως στόχο, όπως θα ακούσετε, να μεταδώσει μηνύματα στήριξης, αγάπης και δύναμης.

Πάρτι για την Ελένη

Υπενθυμίζουμε ότι την Δευτέρα (01/07) θα πραγματοποιηθεί το φιλανθρωπικό πάρτι για την μικρή Ελένη στο 4grill στη Λεμεσό, οδός Μίλτωνος, με φαγητό και ζωντανή μουσική όπου τα καθαρά έσοδα θα δοθούν για στήριξη της Ελένης.

«Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε, παρακαλώ όπως αγκαλιάσετε το event για να στηρίξουμε την Έλενη μου» ανέφερε στο ThemaOnline, η κ. Αγγέλα, η μητέρα της Ελένης.

Όλοι μαζί για την Ελένη!!!

Εναλλακτικά μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι εδώ.

Μαρία Χαραλάμπους 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γεραπετρίτης σε Ολγκίν: Ώρα για ουσιαστική συζήτηση στο Κυπριακό – Επίκεντρο η πολυμερής της Νέας Υόρκης

Γεραπετρίτης σε Ολγκίν: Ώρα για ουσιαστική συζήτηση στο Κυπριακό – Επίκεντρο η πολυμερής της Νέας Υόρκης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία 'Ανχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ενημέρωσε τον 'Ελληνα ΥΠΕΞ Γιώργο Γεραπετρίτη για την πρόοδο που επιτεύχθηκε σε κάποιες εκ των θεματικών που συμφωνήθηκαν στην πολυμερή διάσκεψη του Μαρτίου στην Γενεύη, ενώ παράλληλα ενημέρωσε για τη μη επίτευξη της αναμενόμενης προόδου σε άλλες θεματικές, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE