Έφυγαν από το ημίχρονο

Έφυγαν από το ημίχρονο

Οι απογοητευμένοι οπαδοί της Σάντερλαντ έφυγαν από το ημίχρονο, μην αντέχοντας να βλέπουν την ομάδα τους να διασύρεται από την Άστον Βίλα.

Δεν άντεξαν άλλο. Η Άστον Βίλα έκανε πάρτι μέσα στο σπίτι τους στο πρώτο ημίχρονο (0-4) και η Σάντερλαντ έμοιαζε με σάκο του μποξ. Μην αντέχοντας άλλο να βλέπουν αυτά τα χάλια, αρκετοί οπαδοί των «μαύρων γατών» αποχώρησαν στο ημίχρονο από το «Στάδιο του Φωτός» ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ωστόσο, ακόμα κι έτσι το γούρι δεν άλλαξε, αφού το σκορ δεν άλλαξε στην επανάληψη με την Άστον Βίλα να κάνει ένα υγιεινό περίπατο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.