Μαντσίνι καλεί Τουρέ

Μαντσίνι καλεί Τουρέ

Παρά τις διαψεύσεις του Μανουέλ Πελεγκρίνι για το επικείμενο ενδιαφέρον της Ίντερ προς τον Γιάγια Τουρέ, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι επιμένει πως η ομάδα του ενδιαφέρεται σοβαρά για την απόκτησή του.

Τον τελευταίο καιρό έχουν υπάρξει δημοσιεύματα τα οποία υποστήριξαν πως οι «νερατζούρι ενδιαφέρονται «ζεστά» για τον Τουρέ, παρόλο που παραδέχονται πως πρόκειται για μία δύσκολη περίπτωση. Ο Πελεγκρίνι τόνισε πως δεν έχει υπάρξει οποιαδήποτε επαφή για τον Ιβοριανό μέσο, όμως ο Μαντσίνι επιμένει, λέγοντας μάλιστα πως νιώθει τον παίκτη σαν δικό του γιο.

«Ενδιαφερόμαστε για τον Γιάγια Τουρέ, ο οποίος είναι σαν γιος για εμένα. Δεν θεωρώ πως είπα κάτι λάθος δηλώνοντας κάτι τέτοιο», ανέφερε ο Μαντσίνι.Υπενθυμίζεται πως ο Ιταλός τεχνικός ήταν εκείνος που έφερε τον Τουρέ στη Σίτι κι επιθυμεί πλέον διακαώς την επανασύνδεσή τους στο «Σαν Σίρο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ έχουν φτάσει σε άλλα επίπεδο, τα καλύτερα στις διμερείς σχέσεις έπονται, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.