VIDEO: Κρίσιμη η επόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό – Σειρά από επαφές και συναντήσεις θα έχει ο ΠτΔ
Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η επόμενη εβδομάδα όσον αφορά το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη να έχει γεμάτη ατζέντα επαφών.

Τον τελευταίο καιρό έχουν υπάρξει δημοσιεύματα τα οποία υποστήριξαν πως οι «νερατζούρι ενδιαφέρονται «ζεστά» για τον Τουρέ, παρόλο που παραδέχονται πως πρόκειται για μία δύσκολη περίπτωση. Ο Πελεγκρίνι τόνισε πως δεν έχει υπάρξει οποιαδήποτε επαφή για τον Ιβοριανό μέσο, όμως ο Μαντσίνι επιμένει, λέγοντας μάλιστα πως νιώθει τον παίκτη σαν δικό του γιο.
«Ενδιαφερόμαστε για τον Γιάγια Τουρέ, ο οποίος είναι σαν γιος για εμένα. Δεν θεωρώ πως είπα κάτι λάθος δηλώνοντας κάτι τέτοιο», ανέφερε ο Μαντσίνι.Υπενθυμίζεται πως ο Ιταλός τεχνικός ήταν εκείνος που έφερε τον Τουρέ στη Σίτι κι επιθυμεί πλέον διακαώς την επανασύνδεσή τους στο «Σαν Σίρο».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




