ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: Αυστηρά μέτρα φρούρησης του Μεταξά – Πότε η αίτηση αποφυλάκισης

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: Αυστηρά μέτρα φρούρησης του Μεταξά – Πότε η αίτηση αποφυλάκισης

Μετά από 25 χρόνια που θα εκτίσει ποινή στις Κεντρικές Φυλακές, θα έχει δικαίωμα για να αιτηθεί την αποφυλάκισή του, ο κατά συρροή δολοφόνος, Νίκος Μεταξάς.

Ο καταδικασθέντας σε 7 φορές ισόβια, όσοι και οι φόνοι που διέπραξε, θα εκτίσει ποινή πεντάκις ισοβίων, λόγω του ότι οι δύο εξ αυτών συντρέχουν, θα έχει δικαίωμα για αίτημα αποφυλάκισης στα 25 χρόνια.

Σημειώνεται ότι δεν σημαίνει ότι το Συμβούλιο Αποφυλάκισης θα το κάνει αποδεκτό, αφού έχει το δικαίωμα απόρριψης.

Όπως σημειώνεται σε δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου» πάντως, στις Κεντρικές Φυλακές όπου βρίσκεται πλέον ο Νίκος Μεταξάς, έχουν ληφθεί αυστηρά μέτρα για την φρούρηση του, ώστε να μην τον ενοχλήσει κανείς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Με φόντο μια νέα προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας στο Κυπριακό, η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει σήμερα στην Κύπρο για έναν νέο κύκλο επαφών,που πολλοί στη Λευκωσία θεωρούν καθοριστικό για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE