Τον θέλουν στη… ΓΕΙΤΟΝΙΑ μας τον Ρομπέρζ!

Τον θέλουν στη… ΓΕΙΤΟΝΙΑ μας τον Ρομπέρζ!

Χθες σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Απόλλωνα Φανούρης Κωνσταντίνου, είπε ότι για το σίριαλ Ρομπέρζ θα μιλήσουν ξανά μέσα του Ιούλη. 

Πληροφορίες πάντως φέρουν την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, στην οποία έπιασε δουλειά πρόσφατα ο Ρόνι Λέβι, να ενδιαφέρεται σοβαρά για τον Γάλλο σέντερ μπακ.

Ο πρώην προπονητής της Ανόρθωσης, γνωρίζει καλά, πόσο σπουδαία λύση είναι για την άμυνα ο 32χρονος παίχτης.

Οι προϋποθέσεις για να γίνει το deal είναι δυο: Η σημαντικότερη, να θέλει να πάει ο ίδιος ο παίχτης στην Μπεϊτάρ και η άλλη να ικανοποιήσει οικονομικά τον Απόλλωνα η ομάδα απ’ τη γειτονική χώρα.

Παράλληλα, ενημερωμένες πηγές επιμένουν, ότι προσεχώς θα κινηθεί πιο έντονα για τον Ρομπέρζ η Ομόνοια.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.