Τον θέλουν στη… ΓΕΙΤΟΝΙΑ μας τον Ρομπέρζ!

Τον θέλουν στη… ΓΕΙΤΟΝΙΑ μας τον Ρομπέρζ!

Χθες σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Απόλλωνα Φανούρης Κωνσταντίνου, είπε ότι για το σίριαλ Ρομπέρζ θα μιλήσουν ξανά μέσα του Ιούλη. 

Πληροφορίες πάντως φέρουν την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, στην οποία έπιασε δουλειά πρόσφατα ο Ρόνι Λέβι, να ενδιαφέρεται σοβαρά για τον Γάλλο σέντερ μπακ.

Ο πρώην προπονητής της Ανόρθωσης, γνωρίζει καλά, πόσο σπουδαία λύση είναι για την άμυνα ο 32χρονος παίχτης.

Οι προϋποθέσεις για να γίνει το deal είναι δυο: Η σημαντικότερη, να θέλει να πάει ο ίδιος ο παίχτης στην Μπεϊτάρ και η άλλη να ικανοποιήσει οικονομικά τον Απόλλωνα η ομάδα απ’ τη γειτονική χώρα.

Παράλληλα, ενημερωμένες πηγές επιμένουν, ότι προσεχώς θα κινηθεί πιο έντονα για τον Ρομπέρζ η Ομόνοια.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Με φόντο μια νέα προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας στο Κυπριακό, η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει σήμερα στην Κύπρο για έναν νέο κύκλο επαφών,που πολλοί στη Λευκωσία θεωρούν καθοριστικό για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE