ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ανακοινώθηκαν τα πράσινα σημεία - Οι πολίτες μπορούν να αφήνουν ειδικά απόβλητα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ανακοινώθηκαν τα πράσινα σημεία - Οι πολίτες μπορούν να αφήνουν ειδικά απόβλητα

Το Συμβούλιο Εκμετάλλευσης Χώρων Διάθεσης ή Αξιοποίησης Οικιακών Αποβλήτων παρουσίασε τη Δευτέρα 24 Ιουνίου, στο Δημοτικό Μέγαρο του Δήμου Στροβόλου τα Πράσινα Σημεία της Επαρχίας Λευκωσίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου η παρουσίαση έγινε από τον Πρόεδρο του Συμβούλιου, Δήμαρχο Στροβόλου Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, τη Δήμαρχο Λακατάμιας Φωτούλα Χατζήπαπα, τον Αντιπρόεδρο και Κοινοτάρχη Αγροκηπιάς Σωτήρη Κυριακού και τον  Γιαννάκη Γεωργίου, Κοινοτάρχη Πέρα Χωρίου Νήσου.
 
Τα Πράσινα Σημεία είναι οργανωμένοι χώροι, στους οποίους οι πολίτες μπορούν να αφήνουν ειδικά απόβλητα οικιακής προέλευσης από τηλεοράσεις και άλλο ηλεκτρικό ή ηλεκτρονικό εξοπλισμό, μέχρι στρώματα, έπιπλα, κλαδέματα ή άλλα ογκώδη αντικείμενα εντελώς δωρεάν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο του διαρκούς συντονισμού Λευκωσίας και Αθήνας για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό από το σημείο που είχαν διακοπεί  στο Κραν Μοντανά, όπως επίσης και της διατήρησης της περιφερειακής σταθερότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE