VIDEO: Κρίσιμη η επόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό – Σειρά από επαφές και συναντήσεις θα έχει ο ΠτΔ
Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η επόμενη εβδομάδα όσον αφορά το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη να έχει γεμάτη ατζέντα επαφών.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου η παρουσίαση έγινε από τον Πρόεδρο του Συμβούλιου, Δήμαρχο Στροβόλου Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, τη Δήμαρχο Λακατάμιας Φωτούλα Χατζήπαπα, τον Αντιπρόεδρο και Κοινοτάρχη Αγροκηπιάς Σωτήρη Κυριακού και τον Γιαννάκη Γεωργίου, Κοινοτάρχη Πέρα Χωρίου Νήσου.
Τα Πράσινα Σημεία είναι οργανωμένοι χώροι, στους οποίους οι πολίτες μπορούν να αφήνουν ειδικά απόβλητα οικιακής προέλευσης από τηλεοράσεις και άλλο ηλεκτρικό ή ηλεκτρονικό εξοπλισμό, μέχρι στρώματα, έπιπλα, κλαδέματα ή άλλα ογκώδη αντικείμενα εντελώς δωρεάν.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κλείνουν δρόμοι λόγω της κηδείας του Δημήτρη Χριστόφια
Τα Πράσινα Σημεία είναι προορισμός μόνο για τα απόβλητα οικιακής χρήσης των πολιτών και σε καμία περίπτωση για απόβλητα από εμπορικές δραστηριότητες, γεωργικές δραστηριότητες, εργολήπτες, βιομηχανίες ή άλλους επαγγελματικούς φορείς.
Τα οκτώ πράσινα σημεία της επαρχίας Λευκωσίας σημεία βρίσκονται στις περιοχές Εργατών, Κοκκινοτριμιθιάς, Περιστερώνας, Αστρομερίτη, Ληνού, Αλάμπρας, Στροβόλου και στην περιοχή Μαλούντας.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Κλείνει λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου
Το ωράριο λειτουργίας για την καλοκαιρινή περίοδο (Απρίλιο με Σεπτέμβριο) είναι Δευτέρα – Σάββατο 09:00 – 20:00, Κυριακή 09:00 – 14:00 και τη χειμερινή περίοδο (Οκτώβριο – Μάρτιο) Δευτέρα – Σάββατο 09:00 – 18:00, Κυριακή 09:00 – 14:00.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




