Τραγωδία στη Λευκωσία: Έχασε τη ζωή του το 4χρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι
Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (12/9) στην Έγκωμη, όπου ένα τετράχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από μπαλκόνι πολυκατοικίας.

Ο λόγος για την Ζένια και τον Bill οι οποίοι σύμφωνα με την παίκτρια είναι πλέον μαζί και εκτός παιχνιδιού. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Ζένια, ήρθαν κοντά την τελευταία εβδομάδα και ότι ο Bill τη στήριξε λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του Power of love.
Και μπορεί ο Bill Σαντριάς να ήταν ζευγάρι με την Κατερίνα Σαββοπούλου και η Ζένια Σολδάτου να είχε σχέση με τον Βασίλη Χαλκιά, όμως τώρα ο Μπιλ είναι με τη Ζένια και υπάρχουν και αποδείξεις!
Την είδηση αυτή, έρχεται να επιβεβαιώσει πέραν από τα όσα αποκάλυψε η Ζένια, οι τρυφερές τους φωτογραφίες τις οποίες μπορείτε να δείτε και πιο κάτω.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




