ΑΓ. ΝΑΠΑ: Άρχισαν οι συλλήψεις για την... μόδα εποχής - Στο Τμήμα 21χρονη

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Άρχισαν οι συλλήψεις για την... μόδα εποχής - Στο Τμήμα 21χρονη

Υπόθεση αμελών και απερίσκεπτων πράξεων διερευνά η Αστυνομία εναντίον 21χρονης, η οποία εντοπίστηκε λίγο μετά τα μεσάνυκτα της Κυριακής (23/6), στην επαρχία Αμμοχώστου, να πωλεί παράνομα υποξείδιο του αζώτου – αέριο γέλιου.

Συγκεκριμένα, 20 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου, εντόπισαν την 21χρονη, σε δρόμο στην περιοχή Αγίας Νάπας, να πωλεί αέριο γέλιου – laughing gas.

Σε έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκαν στην κατοχή της 21χρονης και κατακρατήθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις, μία μεταλλική φιάλη, 22 αχρησιμοποίητες αμπούλες, 57 άδεια μπαλόνια και το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ.

Η 21χρονη οδηγήθηκε στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό, όπου αφού ανακρίθηκε, κατηγορήθηκε γραπτώς για τα υπό διερεύνηση αδικήματα.

Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE