ΑΓ. ΝΑΠΑ: Πωλούσαν μπαλόνια και φόρεσαν χειροπέδες – Συνελήφθησαν νεαρές γυναίκες

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Πωλούσαν μπαλόνια και φόρεσαν χειροπέδες – Συνελήφθησαν νεαρές γυναίκες

Συλλήψεις για παράνομη πώληση αερίου laughing gas.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας εντόπισαν γύρω στις 4.10 τα ξημερώματα της Κυριακής 24/06, δύο γυναίκες ηλικίας 21 και 18 χρόνων, να πωλούν παράνομα υποξείδιο του αζώτου (laughing gas), σε υποστατικό στην επαρχία Αμμοχώστου.

Στην κατοχή τους εντοπίστηκαν δύο μεταλλικά κάνιστρα, 114 αχρησιμοποίητες αμπούλες, 27 χρησιμοποιημένες αμπούλες, 62 μπαλόνια, καθώς και το χρηματικό ποσό των €70. 

Όλα τα πιο πάνω παραλήφθηκαν ως τεκμήρια ενώ η 21χρονη και η 18χρονη συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα και στη συνέχεια, κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE