Συνεχάρη τον Ιμάμογλου ο Ερντογάν

Συνεχάρη τον Ιμάμογλου ο Ερντογάν

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνεχάρη τον υποψήφιο της αντιπολίτευσης και νικητή των δημοτικών εκλογών στην Κωνσταντινούπολη, στέλνοντας το μήνυμα ότι αποδέχεται πλέον το εκλογικό αποτέλεσμα, αφού πίεσε για την ακύρωσή του στην πρώτη ψηφοφορία στις 31 Μαρτίου.

«Συγχαίρω τον Εκρέμ Ιμάμογλου που κέρδισε τις εκλογές σύμφωνα με ανεπίσημα αποτελέσματα», έγραψε στο Twitter ο Ερντογάν λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

“Θα συνεχίσουμε να προχωρούμε προς τους στόχους μας που θέσαμε για το 2023 την επόμενη περίοδο όπως και προηγουμένως, στο πλαίσιο των αρχών του κυβερνητικού συνασπισμού, χωρίς να υποχωρούμε από την δημοκρατία, την υπεροχή του δικαίου, την ειρήνη στη χώρα μας, την ευημερία και την σταθερότητα”, αναφέρει ο Τούρκος Πρόεδρος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE