Θετικά σχολιάζει ο Νετανιάχου, το ενδεχόμενο επιβολής νέων κυρώσεων κατά του Ιράν, από αύριο

Θετικά σχολιάζει ο Νετανιάχου, το ενδεχόμενο επιβολής νέων κυρώσεων κατά του Ιράν, από αύριο

Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου σχολίασε την Κυριακή (23/6) θετικά την πρόθεση της Ουάσιγκτον για την επιβολή πρόσθετων κυρώσεων σε βάρος του Ιράν.

Το Σάββατο (22/6), ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι νέες "σημαντικές" κυρώσεις θα επιβληθούν από αύριο στο Ιράν.

"Μετά τις αμερικανικές κυρώσεις που προκαλούν παράλυση (στο Ιράν), (η Τεχεράνη) δέχεται πρωτοφανή οικονομική πίεση ως συνέπεια της επιθετικότητας της. Έτσι, άκουσα με ευχαρίστηση τον πρόεδρο Τραμπ να ξεκαθαρίζει χθες, ότι η πίεση θα συνεχιστεί και θα αυξηθεί," δήλωσε ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός σε μία κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Τζον Μπόλτον, πριν από την διεξαγωγή μιας διάσκεψης ασφάλειας μεταξύ των ΗΠΑ, του Ισραήλ και της Ρωσίας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE