Χιλιάδες κόσμος σήμερα στο ΓΣΠ! Τα δρομολόγια που πρέπει να ακολουθήσουν οι οργανωμένοι

Χιλιάδες κόσμος σήμερα στο ΓΣΠ! Τα δρομολόγια που πρέπει να ακολουθήσουν οι οργανωμένοι

Το ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα σε Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ «μαγνητίζει» το ενδιαφέρον.

Ένα ματς που ανέκαθεν αποτελούσε πόλο έλξης για χιλιάδες κόσμο στο ΓΣΠ αλλά και άλλες τόσες χιλιάδες φιλάθλους που θα το παρακολουθήσουν από την τηλεόραση. Η σημερινή αναμέτρηση δεν αποτελεί εξαίρεση και το στάδιο της πρωτεύουσας αναμένεται να ζήσει μεγάλες στιγμές.

Οι φίλοι της Ομόνοιας θα έχουν τρεις κερκίδες στη διάθεση τους και με τον παλμό τους θέλουν να σπρώξουν τους παίκτες του Καϊάφα προς τη νίκη. Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ έχουν εξαντλήσει τα εισιτήρια που είχαν στη διάθεση τους και ετοιμάζονται για τη δική τους «μάχη», αυτήν της κερκίδας.

Όσοι μεταβούν στο ΓΣΠ καλούνται να ακολουθήσουν τα μέτρα ασφαλείας που ανακοίνωσε η Αστυνομία. Ας ελπίσουμε να δούμε ένα σπουδαίο παιχνίδι με όμορφη ατμόφαιρα στις κερκίδες.

Διαβάστε ΕΔΩ τα μέτρα ασφαλείας.

Στέλιος Δημοσθένους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.