Λύτρωση με αυτογκόλ στο 89′ για το Μαρόκο

Λύτρωση με αυτογκόλ στο 89′ για το Μαρόκο

Αγχώθηκε, αλλά μπήκε με το… δεξί στο Κόπα Άφρικα το Μαρόκο, το οποίο επικράτησε 1-0 της Ναμίμπια με τον Κεϊμουίνε να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο 89ο λεπτό. 

Νικηφόρα πρεμιέρα, αλλά με αρκετό ζόρι για το Μαρόκο στο Κόπα Άφρικα.

Η ομάδα του Ζίγιεκ, Μπουσουφά, Άμραμπατ, Μπενατιά και Χακίμι τα πολύ πιο δύσκολα απ’ ότι αναμενόταν κόντρα στη Ναμίμπια και επικράτησε 1-0, με τον Κεϊμουίνε να δίνει τη λύση στο 89’ με αυτογκόλ.

Η ομάδα του Ερβέ Ρενάρ είχε συνολικά τον έλεγχο του αγώνα, κυνηγούσε περισσότερο το γκολ και πίεσε τον αντίπαλό της που είχε σε πολύ κατάσταση τον τερματοφύλακά της, Λόιντ Καζάπουα. Ο οποίος βρήκε τη απάντηση σε προσπάθειες των Ζίγιεκ και Χαμίκι. Η λύση δόθηκε κατά λάθος από την αντίπαλη πλευρά, με τον Ιταμουνούα Κεϊμουίνε να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του 30χρονου πορτιέρε, θέλοντας να τη διώξει.

Μαρόκο: Μπονό, Ντιράρ, Χακίμι, Σαΐς, Μπενατιά, Αΐτ-Μπενασέ (70′ Ελ Αχμάντι), Μπουραμπιά (58′ Μπουφάλ), Μπουσουφά, Αμραμπάτ, Ζίγιεκ, Ελ Νεσιρί (78′ Μπουταΐμπ).

Ναμίμπια: Καζάπουα, Νιάμπε, Χαοσέμπ, Χάναμουμπ, Χόραμπ, Στάρκε (64′ Παπάμα), Χότο (87′ Στέφανους), Κετίτζερε, Σιτέμπι, Σαλουίλε, Λιμπόντι (80′ Κεϊμουίνε).

1η αγωνιστική 4ου ομίλου

Κυριακή (23/06)
Μαρόκο-Ναμίμπια 1-0
(89’ αυτ. Κεϊμουίνε)

Δευτέρα (24/06)
Ακτή Ελεφαντοστού-Νότιος Αφρική (17:30)

Βαθμολογία 
Μαρόκο 3
Ακτή Ελεφαντοστού 0 *
Νότιος Αφρική 0 *
Ναμίμπια 0
*Δεν έχουν αγωνιστεί ακόμα

Παρασκευή (28/06)
Μαρόκο-Ακτή Ελεφαντοστού (20:00)
Νότιος Αφρική-Ναμίμπια (23:00)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ σε συνέντευξη στην Al-Ahram: «Ευρείες προοπτικές για τις σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου και εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης»

ΠτΔ σε συνέντευξη στην Al-Ahram: «Ευρείες προοπτικές για τις σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου και εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης»

Τη σημασία των δύο νέων συμφωνιών με την Αίγυπτο για την ανάπτυξη των κοιτασμάτων φυσικού αερίου Κρόνος και Αφροδίτη στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της Κύπρου, επισημαίνει σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στην αιγυπτιακή εφημερίδα Al-Ahram ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας τη φιλοδοξία του για διεύρυνση των οριζόντων της εταιρικής σχέσης μεταξύ των δύο χωρών τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE