'Η Δημόσια Αργία της ημέρα της κηδείας του μακαριστού Δημήτρη Χριστόφια δεν αφορά τον ιδιωτικό τομέα'

'Η Δημόσια Αργία της ημέρα της κηδείας του μακαριστού Δημήτρη Χριστόφια δεν αφορά τον ιδιωτικό τομέα'

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ), θεωρεί χρήσιμο να διευκρινίσει ότι η απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου να κηρύξει ως Δημόσια Αργία την ερχόμενη Τρίτη 25 Ιουνίου 2019, ημέρα της κηδείας του τέως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας μακαριστού Δημήτρη Χριστόφια, δεν αφορά τον ιδιωτικό τομέα.

Η αργία, σύμφωνα με την ΟΕΒ είναι υποχρεωτική για το Δημόσιο και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα (ημικρατικοί οργανισμοί, αρχές τοπικής αυτοδιοίκησης και νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου).

Ωστόσο, η ΟΕΒ καλεί όλους τους εργοδότες, όπου αυτό είναι ευλόγως εφικτό, να προβούν σε κατάλληλες διευθετήσεις προκειμένου να διευκολυνθούν εργαζόμενοι που επιθυμούν να παραστούν στη κηδεία.

Η ΟΕΒ εκφράζει για ακόμα μια φορά ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους φίλους του εκλιπόντος τέως Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE