Στις 25 Ιουνίου η κηδεία του Δημήτρη Χριστόφια – Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του τέως Προέδρου

Στις 25 Ιουνίου η κηδεία του Δημήτρη Χριστόφια – Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του τέως Προέδρου

Για την Τρίτη 25 Ιουνίου προγραμματίστηκε η κηδεία του τέως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΣΤΡΑ το πρωί του Σαββάτου (22/6) ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού η κηδεία διοργανώθηκε από το κόμμα του ΑΚΕΛ και την οικογένεια του Δημήτρη Χριστόφια.

Η κηδεία προγραμματίστηκε για τις 17:00 το απόγευμα της Τρίτης (25/6) απο τον ιερό ναό Της Του θεού Σοφίας στον Στρόβολο.

Η σορός του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 9:00 το πρωί της Τρίτης (25/6) μέχρι τις 15:00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στο οίκημα της ΠΕΟ στην Λευκωσία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Χέρτζογκ: Αναφορές σε «τεράστια αναβάθμιση των σχέσεων Κύπρου-Ισραήλ»

Χριστοδουλίδης-Χέρτζογκ: Αναφορές σε «τεράστια αναβάθμιση των σχέσεων Κύπρου-Ισραήλ»

Στις στρατηγικές σχέσεις ανάμεσα σε Κύπρο και Ισραήλ, αναφέρθηκαν σήμερα το απόγευμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Πρόεδρος του Ισραήλ κ. Ισαάκ Χέρτζογκ, οι οποίοι συναντήθηκαν στην Ιερουσαλήμ.