Ο Τόνυ Δημητρίου στον ρόλο του πατέρα του – Και οι δύο στην ίδια κυπριακή σειρά

Ο Τόνυ Δημητρίου στον ρόλο του πατέρα του – Και οι δύο στην ίδια κυπριακή σειρά

Ο Κύπριος ηθοποιός, αναμένεται να υποδυθεί τον ίδιο ρόλο με τον καταξιωμένο - στον χώρο - πατέρα του, αλλά σε νεαρότερη ηλικία.

Όπως αναφέρει το περιοδικό «Tv Mania» ο Τόνυ Δημητρίου μπαίνει στο καστ της «Γαλάτειας» του ΣΙΓΜΑ την νέα τηλεοπτική σεζόν.

Ο Κύπριος ηθοποιός θα υποδυθεί τον «Αντζουλή» σε νεαρότερη ηλικίας από αυτή που υποδύεται ο Κώστας Δημητρίου, πατέρας του Τόνυ.

Όπως σημειώνεται και στο περιοδικό, αυτή είναι η πρώτη φορά που θα δούμε πατέρα και γιο μαζί στην τηλεόραση και ειδικά σε έναν χαρακτήρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE