ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΑ: Καταχωρείται υπόθεση για επτά φόνους

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΑ: Καταχωρείται υπόθεση για επτά φόνους

Καταχωρείται στο Επ. Δικαστήριο Λευκωσίας η υπόθεση των επτά φόνων, που ομολόγησε ότι διέπραξε ο Νίκος Μεταξάς.   

Έπειτα οκτώ παρουσίες στο δικαστήριο και επτά ανανεώσεις διαταγμάτων προσωποκράτησης, ο καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος, Νίκος Μεταξάς οδηγείται την Παρασκευή (20/6) ενώπιον δικαστηρίου για καταχώρηση της υπόθεσης. 

Το γεγονός επιβεβαίωσε και η Αστυνομία.   

Να σημειώσουμε ότι υπήρχαν κάποια ερωτηματικά, για το κατά πόσο θα παρουσιαζόταν ενώπιον δικαστηρίου για νέα ανανέωση προσωποκράτησης ο 35χρονος, ωστόσο η Αστυνομία παρουσιάζεται έτοιμη για να καταθέσει ολοκληρωμένο τον φάκελο της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, αυξημένης κοινωνικής δυσπιστίας αλλά και διαρκών ανακατατάξεων στο κομματικό σκηνικό, το ThemaOnline παρουσιάζει το ThemaPoll, καταγράφοντας τάσεις, πολιτικές ισορροπίες και τη δυναμική που διαμορφώνεται ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE