Με χίλια ζόρια ο κατάλογος ακινήτων Συνεργατικής στη Βουλή - Επικαλούνται προσωπικά δεδομένα

Με χίλια ζόρια ο κατάλογος ακινήτων Συνεργατικής στη Βουλή - Επικαλούνται προσωπικά δεδομένα

Τον βίο αβίωτο έκανε η ΚΕΔΙΠΕΣ στη Βουλή μέχρι να τους παραχωρήσει κατάλογο με τα ακίνητα του πρώην Συνεργατισμού που έχει πλέον στην κατοχή της.

Του Μιχάλη Μενελάου

Το όλο ζήτημα καυτηρίασε με παρέμβαση του ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου.

Ο κύριος Στεφάνου τόνισε αρχικά πως ο κατάλογος ο οποίος ζητήθηκε και εστάλη στην Βουλή δεν είναι βοηθητικός.

Στη συνέχεια μιλώντας για την προσπάθεια της Βουλής να της δοθεί ο κατάλογος των ακινήτων, ο κύριος Στεφάνου, ανέφερε πως "έγινε πολλή προσπάθεια για να πάρουμε τα στοιχεία, τα οποία μας δόθηκαν μετά που συμβουλεύτηκαν τον νομικό τους σύμβουλο".

Ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, όπως επίσης και η συνάδελφος του Ειρήνη Χαραλαμπίδου, ανέφεραν πως υπήρξε κώλυμα αρχικά λόγω των "προσωπικών δεδομένων", ενώ όταν παραλήφθηκε ο σφραγισμένος φάκελος επάνω αναγραφόταν πως είναι "ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ" επικαλούμενοι τα προσωπικά δεδομένα.

Ο κύριος Στεφάνου, είπε "δεν μας ενδιαφέρει τι λέει ο νομικός σας σύμβουλος, πρέπει η Βουλή να κάνει το έργο της".

Το όλο ζήτημα τέθηκε κατά την συνεδρία της κοινοβουλευτικής επιτροπής ελέγχου της Βουλής, ημερομηνίας 20/06.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημέρωσε τη Μελόνι για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Οι κοινές ιδέες και το όραμα Κύπρου-Ιταλίας

Ενημέρωσε τη Μελόνι για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Οι κοινές ιδέες και το όραμα Κύπρου-Ιταλίας

Στην ισχυρή κοινή επιθυμία των Κυβερνήσεων Κύπρου και Ιταλίας για την περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων ανάμεσα τους, εξέφρασαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρωθυπουργός της Ιταλίας κα Τζόρτζια Μελόνι, κατά τη συνάντηση τους στη Ρώμη, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιηθεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλιδης στην Ιταλία.

BEST OF TOTHEMAONLINE