Στο Παρίσι ο Χαράλαμπος Θεοπέμπτου

Στο Παρίσι ο Χαράλαμπος Θεοπέμπτου

Ο βουλευτής του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, Χαράλαμπος Θεοπέμπτου μεταβαίνει στο Παρίσι.

Ο βουλευτής Χαράλαμπος Θεοπέμπτου, μεταβαίνει στο Παρίσι, όπου θα συμμετάσχει στο 14ο Κοινοβουλευτικό Φόρουμ με θέμα την Ασφάλεια και τις Υπηρεσίες Πληροφοριών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Γαλλική Εθνοσυνέλευση, στις 20 Ιουνίου 2019.

Βασικό θέμα συζήτησης θα αποτελέσει η οικονομική πτυχή του πολέμου κατά της τρομοκρατίας, περιλαμβανομένων των ρυθμίσεων των εσωτερικών νομοθεσιών και της διεθνούς συνεργασίας στον τομέα αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE