Απόπειρα φόνου στην Πύλα: Έστησε καρτέρι εναντίον του 49χρονου Ελληνοκύπριου ο δράστης - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο
Νέα απόπειρα φόνου εναντίον 49χρονου Ελληνοκύπριου, διαπράχθηκε μετά τις 12:30 τα μεσάνυχτα σήμερα (14/07) στην Πύλα.
Ο λόγος για την Βικτώρια Καρύδα, η οποία εδώ και μήνες έχασε τον άνδρα της, μετά από δολοφονία έξω από το σπίτι τους, με το βαρύ πένθος να της χτυπάει την πόρτα και να την αφήνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Τούνη χόρευε ξέσαλα και ο σύντροφός της φώναζε: «Αυτή είναι η γκόμενα μου» - VIDEO
Ωστόσο, η ξανθιά καλλονή, φωτογραφήθηκε ξανά, μετά από καιρό, με το κόκκινο ολόσωμο μαγιό της και δεν μπορούμε να μην παραδεχτούμε ότι συνεχίζει να διατηρεί ένα από τα πιο όμορφα και καλλίγραμμα κορμιά στον χώρο του modeling.
Δείτε την:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις