Η Τούνη χόρευε ξέσαλα και ο σύντροφός της φώναζε: «Αυτή είναι η γκόμενα μου» - VIDEO

Η Τούνη χόρευε ξέσαλα και ο σύντροφός της φώναζε: «Αυτή είναι η γκόμενα μου» - VIDEO

Η παίκτρια από το Μy Style Rocks 1 διανύει μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της, αφού στον προσωπικό της τομέα, πλέει σε πελάγη ευτυχίας δίπλα από τον σύντροφό της.

Ο λόγος για την Ιωάννα Τούνη η οποία βρέθηκε στην Μύκονο για διακοπές και λίγες στιγμές ξεκούρασης μαζί με τον σύντροφό της Νώντα Παπαντωνίου.

Ο Νώντας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο μας παρουσίασε  τον ξέφρενο χορό της συντρόφου του με τον ίδιο να την καμαρώνει και να φωνάζει δυνατά: «Αυτή είναι η γκόμενά μου».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ: Κρίσιμα ραντεβού συντεχνιών και εργοδοτών με Παναγιώτου και Κεραυνό – Πότε «κλείδωσαν»

ΑΤΑ: Κρίσιμα ραντεβού συντεχνιών και εργοδοτών με Παναγιώτου και Κεραυνό – Πότε «κλείδωσαν»

Τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Παναγιώτου, θα πλαισιώνει εκτός απροόπτου ο υπουργός Οικονομικών, Μάκης Κεραυνός στις χωριστές συναντήσεις που θα έχει την επόμενη εβδομάδα με εργοδοτικές οργανώσεις και συντεχνίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE