ΛΕΜΕΣΟΣ: Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του δίνει 21χρονος μοτοσικλετιστής- Διασωληνωμένος στην εντατική

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του δίνει 21χρονος μοτοσικλετιστής- Διασωληνωμένος στην εντατική

Με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, 21χρονος κάτοικος Λεμεσού, ο οποίος οδηγώντας μοτοσικλέτα, ενεπλάκη τοβράδ του Σαββάτου 15/6, σε τροχαία σύγκρουση. 

Η σύγκρουση σημειώθηκε γύρω στις 21:00 στην οδό Γιάννου Κρανιδιώτη, στη Λεμεσό, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 21χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, που οδηγούσε 19χρονος. 

Από τη σύγκρουση ο 21χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, για περαιτέρω νοσηλεία. 

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE