Θρίλερ στην Αθήνα: Βρέθηκε πτώμα ηλικιωμένης τυλιγμένο με κουβέρτα στο δρόμο

Θρίλερ στην Αθήνα: Βρέθηκε πτώμα ηλικιωμένης τυλιγμένο με κουβέρτα στο δρόμο

Το πτώμα μίας ηλικιωμένης εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 15/6 στο Γουδή.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Open TV η σορός της άτυχης γυναίκας βρέθηκε τυλιγμένη σε μία κουβέρτα και δεμένη με σχοινιά. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι άγνωστος ή άγνωστοι επιχείρησαν να μεταφέρουν το πτώμα της ηλικιωμένης το οποίο και τους έπεσε κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.

Στο σημείο βρέθηκαν ήδη άνδρες της αστυνομίας οι οποίοι απέκλεισαν το σημείο, οι οποίοι ερεύνησαν την κατοικία σπιθαμή προς σπιθαμή. Παράλληλα οι αστυνομικοί θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν την ταυτότητα του θύματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, υπάρχει μαρτυρία ανθρώπου που φέρεται να είδε τον άγνωστο που πέταξε το πτώμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Την Τρίτη αναμένεται να έχει συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE