Το… ΛΑΘΟΣ με Χουάν Τομάς που συνεχίζεται!

Το… ΛΑΘΟΣ με Χουάν Τομάς που συνεχίζεται!

Χθες έγινε γνωστό από ελλαδικές ιστοσελίδες, ότι θα αποχωρήσουν από τη Λαμία και θα επιστρέψουν στην ΑΕΚ Λάρνακας, οι δανεικοί Τομάς και Ασούμπρε.

Μόνο που ο πρώτος, όπως ανακοίνωσαν οι «κιτρινοπράσινοι» τον περασμένο Ιανουάριο, έμεινε ελεύθερος και δεν παραχωρήθηκε δανεικός, όμως αυτό το… λάθος υπήρχε σε ΟΛΑ τα σχετικά με το θέμα ρεπορτάζ των ελλαδικών ιστοσελίδων!

Μάλιστα, κάποια σάιτ που δεν έβαλαν χθες την είδηση και τη δημοσίευσαν σήμερα το πρωί, συνεχίζουν το… ίδιο βιολί με τα περί δανεικών!

Προφανώς, έκανε ένας την… γκάφα και ακολουθήσαν οι υπόλοιποι με τη γνωστή μέθοδο του copy paste.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΗΣΥ: Ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου οι εισηγήσεις για τις αλλαγές στο καταστατικό- Εσωστρέφεια ή βήμα προς τα εμπρός;

ΔΗΣΥ: Ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου οι εισηγήσεις για τις αλλαγές στο καταστατικό- Εσωστρέφεια ή βήμα προς τα εμπρός;

Ενώπιον των μελών του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ το οποίο συνεδριάζει στις 17.00 το απόγευμα της Τρίτης, τίθενται οι εισηγήσεις που έχουν καταθέσει μέλη του κόμματος για αλλαγές στο καταστατικό. Ως γνωστό, το καταστατικό συνέδριο του ΔΗΣΥ θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου. Τα μέλη του κόμματος είχαν την δυνατότητα να αποστείλουν τις εισηγήσεις τους, μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE