Εντοπίστηκε νεκρός άντρας μετά από πυρκαγιά στη Λεμεσό - Οι πρώτες πληροφορίες
Τραγωδία σημειώθηκε το Σάββατο (7/6) στη Λεμεσό, μετά τον εντοπισμό νεκρού άντρα σε οικία στη Λεμεσό.
Τα νέα τσιγάρα ήταν μάρκα «Μελκονιάνς», ονομασία που προήλθε από το επίθετο των δύο αδελφών. Οι Κρικόρ και Γκαραμπέτ Μελκονιάν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα δημιούργησαν μία τεράστια περιουσία. Τα τσιγάρα τους έγιναν τα πιο δημοφιλή της Μέσης Ανατολής.
Εν τέλει αποφάσισαν να πουλήσουν την επιχείρησή τους. Ανύπαντροι και οι δύο, η μόνη τους έννοια ήταν η ευημερία του αρμένικου λαού, που υπέφερε από τη Γενοκτονία και έδινε αγώνα επιβίωσης στην προσφυγιά.
Το πρώτο μέλημα των δύο αδελφών ήταν η παροχή εκπαίδευσης στα φτωχά Αρμενόπουλα, καθώς και οι ίδιοι δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία της ολοκληρωμένης εκπαίδευσης.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις