Aπάντησε αρνητικά ο Ίσακ

Aπάντησε αρνητικά ο Ίσακ

Στην αποκάλυψη ότι απάντησε αρνητικά σε προτάσεις της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ προχώρησε ο Μίκαελ Ίσακ.

Ζωηρό ενδιαφέρον από την Ελλάδα αποκάλυψε ότι είχε ο Μίκαελ Ίσακ.

Σε συνέντευξή του στην «Bild», ο Σουηδός σέντερ φορ ανέφερε ότι δέχθηκε κρούση από την ΑΕΚ (στο ρεπορτάζ της οποίας όντως είχε «παίξει») και τον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο σημείωσε ότι σε αμφότερες περιπτώσεις απάντησε αρνητικά, καθώς (παρά τον υποβιβασμό της Νυρεμβέργης) προτιμά να μείνει στη Γερμανία και να παίξει στη δεύτερη κατηγορία.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» εξέφρασαν αρμόδιες πηγές την Τετάρτη σε σχέση με το αποτέλεσμα της άτυπης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό υπό τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, σημειώνοντας όμως την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς να συζητήσει για τα θέματα που εκκρεμούν όσον αφορά στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης αλλά και για περισσότερη πρόοδο σχετικά με την όλη διαδικασία.