Η πέτρα του σκανδάλου: Γι’ αυτό «έφαγε» ποινή 5΄΄ ο Φέτελ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η πέτρα του σκανδάλου: Γι’ αυτό «έφαγε» ποινή 5΄΄ ο Φέτελ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ έχασε τη νίκη στον Καναδά μετά την ποινή που του επιβλήθηκε για το συμβάν με τον Λιούις Χάμιλτον στον 48ο γύρο.

Όπως διαβάσατε ήδη, ο Γερμανός πιλότος της Φεράρι τερμάτισε στην πρώτη θέση, όμως λόγω της ποινής των 5 δευτερολέπτων που του επιβλήθηκε έχασε τη νίκη, με τον 2ο Χάμιλτον να παίρνει, εν τέλει, τους 25 βαθμούς.

Δείτε τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα στους δύο πιλότους στον 48 γύρο του grand prix, εκεί που ο Γερμανός επέστρεψε… κακήν κακώς στην πίστα αφότου έχασε τον έλεγχο του μονοθέσιού του, στριμώχνοντας τον Χάμιλτον και δεχόμενος το (αυστηρό) πέναλτι:

Πηγή: sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, μέχρι ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ, ΑΛΜΑ και Οικολόγους – οι παραδοσιακές δυνάμεις αναζητούν ισχυρούς «κράχτες» ενώ νέα πρόσωπα και κινήματα, όπως ο Φειδίας Παναγιώτου και ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, απειλούν να ανατρέψουν τις ισορροπίες. Η τρίτη θέση, δεν είναι πια πεδίο διαμαρτυρίας, αλλά στοχευμένη δύναμη, και τα ψηφοδέλτια, θα καθορίσουν ποιοι θα επιβιώσουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE