ΚΥΠΡΟΣ: Εκτός φυλακών ο Χρίστος Ορφανίδης

ΚΥΠΡΟΣ: Εκτός φυλακών ο Χρίστος Ορφανίδης

Εκτός φυλακών με απόφαση Ιατροσυμβουλίου, ο γνωστός επιχειρηματίας, Χρίστος Ορφανίδης.

Λόγω προβλημάτων υγείας που φαίνεται να αντιμετωπίζει ο Χρίστος Ορφανίδης, αποφασίστηκε από το Ιατροσυμβούλιο να αποφυλακιστεί. Ωστόσο στην περίπτωσή του, θα ισχύει το μέτρο του κατ’ οίκον περιορισμού.

Στο επόμενο διάστημα, αναμένεται επαναξιολόγηση της κατάστασης του από το Ιατροσυμβούλιο.

Θυμίζουμε ότι ο Χρίστος Ορφανίδης, γνωστός επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης των πρώην υπεραγορών, «Ορφανίδη», καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης, για ακάλυπτες επιταγές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE