Έξι χρόνια στη φυλακή ο επιχειρηματίας Χρίστος Ορφανίδης

Έξι χρόνια στη φυλακή ο επιχειρηματίας Χρίστος Ορφανίδης

Οι ακάλυπτες επιταγές ποσού της τάξης των 30.000.000 ευρώ, του πρώην ιδιοκτήτη των υπεραγορών «Ορφανίδη» τον στέλνουν στη φυλακή για έξι χρόνια καθώς η έφεση του στο Ανώτατο απορρίφθηκε.

Έξι χρόνια συνολικά θα περάσει στο κελί ο γνωστός επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης των πρώην υπεραγορών, «Ορφανίδη», Χρίστος Ορφανίδης.

Ο 67χρονος γνωστός επιχειρηματίας εφεσίβαλε περισσότερες από 110 φορές τις ποινές που του επιβλήθηκαν με την αιτιολογία ότι ήταν έκδηλα υπερβολικές ή και τη διαδοχικότητα των ποινών, ωστόσο, όπως αναφέρει ο «Φιλελεύθερος» το τριμελές Εφετείο με απόφαση του τις απέρριψε.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE