Έξι χρόνια στη φυλακή ο επιχειρηματίας Χρίστος Ορφανίδης

Έξι χρόνια στη φυλακή ο επιχειρηματίας Χρίστος Ορφανίδης

Οι ακάλυπτες επιταγές ποσού της τάξης των 30.000.000 ευρώ, του πρώην ιδιοκτήτη των υπεραγορών «Ορφανίδη» τον στέλνουν στη φυλακή για έξι χρόνια καθώς η έφεση του στο Ανώτατο απορρίφθηκε.

Έξι χρόνια συνολικά θα περάσει στο κελί ο γνωστός επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης των πρώην υπεραγορών, «Ορφανίδη», Χρίστος Ορφανίδης.

Ο 67χρονος γνωστός επιχειρηματίας εφεσίβαλε περισσότερες από 110 φορές τις ποινές που του επιβλήθηκαν με την αιτιολογία ότι ήταν έκδηλα υπερβολικές ή και τη διαδοχικότητα των ποινών, ωστόσο, όπως αναφέρει ο «Φιλελεύθερος» το τριμελές Εφετείο με απόφαση του τις απέρριψε.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE