Έξι χρόνια στη φυλακή ο επιχειρηματίας Χρίστος Ορφανίδης

Έξι χρόνια στη φυλακή ο επιχειρηματίας Χρίστος Ορφανίδης

Οι ακάλυπτες επιταγές ποσού της τάξης των 30.000.000 ευρώ, του πρώην ιδιοκτήτη των υπεραγορών «Ορφανίδη» τον στέλνουν στη φυλακή για έξι χρόνια καθώς η έφεση του στο Ανώτατο απορρίφθηκε.

Έξι χρόνια συνολικά θα περάσει στο κελί ο γνωστός επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης των πρώην υπεραγορών, «Ορφανίδη», Χρίστος Ορφανίδης.

Ο 67χρονος γνωστός επιχειρηματίας εφεσίβαλε περισσότερες από 110 φορές τις ποινές που του επιβλήθηκαν με την αιτιολογία ότι ήταν έκδηλα υπερβολικές ή και τη διαδοχικότητα των ποινών, ωστόσο, όπως αναφέρει ο «Φιλελεύθερος» το τριμελές Εφετείο με απόφαση του τις απέρριψε.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE