ΠΑΦΟΣ: Έκαψαν το όχημα 34χρονου – Εντοπίστηκαν ίχνη τους στην σκηνή

ΠΑΦΟΣ: Έκαψαν το όχημα 34χρονου – Εντοπίστηκαν ίχνη τους στην σκηνή

Σε κινητοποίηση τέθηκαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η Αστυνομία στην Πάφο τα ξημερώματα της Παρασκευής (07/06).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 3:00 τα ξημερώματα (07/06), ξέσπασε φωτιά σε όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης συγκροτήματος.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία όπου κατέσβησε την φωτιά, ενώ το όχημα που ανήκει σε 34χρονο από την Ρουμανία, κάηκε ολοσχερώς.

Μετά από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στο σημείο, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα, αφού εντοπίστηκαν ίχνη εύφλεκτης ύλης στην σκηνή.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για εντοπισμό των δραστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE