ΠΑΦΟΣ: Η πλαστογραφία τον «έστειλε» στο κελί – Παρίστανε άλλον

ΠΑΦΟΣ: Η πλαστογραφία τον «έστειλε» στο κελί – Παρίστανε άλλον

Υπό κράτηση 40χρονος για υπόθεση πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

Διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 40χρονου για υπόθεση πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, εξασφάλιση εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις, παράνομη είσοδο στο έδαφος της ΚΔ  και παράνομη παραμονή, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε έρευνα που έγινε στην κατοικία του 40χρονου που κατάγεται από την Γεωργία και διαμένει στην Πάφο, εντοπίστηκε στην κατοχή του πλαστή ελληνική ταυτότητα.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν ο 40χρονος φέρεται από το 2005 – 2008 να διέμενε στην Κυπριακή Δημοκρατία με διαφορετικά στοιχεία. Υπέβαλε αίτηση για πολιτικό άσυλο, ωστόσο το αίτημα του απορρίφθηκε στις 3.5.2007.

Έκτοτε όπως διαφάνηκε παρέμεινε παράνομα στο έδαφος της ΚΔ  μέχρι στις 11.6.2008 που αναχώρησε από την Κυπριακή Δημοκρατία και επέστρεψε σε κατοπινό στάδιο.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE