Όταν η σιωπή γίνεται συνενοχή: Οι καταγγελίες Μακάριου Δρουσιώτη, οι σκιές και θεσμοί σε κρίση πριν την κάλπη
Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από τις καταγγελίες του Μακάριου Δρουσιώτη, δεν αποτελούν απλώς ένα ακόμη επεισόδιο πολιτικής αντιπαράθεσης.
«Η χειρότερη στιγμή μου ήταν, όταν είχα πει ότι δεν μου άρεσε μουσικά ο Παντελίδης και μετά πέθανε» παραδέχτηκε ο Tus και εξήγησε ότι εκείνες τις ημέρες δεν ένιωθε καθόλου καλά.
Τότε αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα για να σταματήσει το όλο θέμα κριτικής που δέχθηκε.
Ο Tus τόνισε πως μπορεί να μην του άρεσε η μουσική που πρέσβευε ο Παντελής Παντελίδης όμως ξεκαθάρισε ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ό,τι θα συνέβαινε στον άτυχο λαϊκό τραγουδιστή.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




