Υπόθεση Ουζόχο: Την «πληρώνει» υπάλληλος του ΚΟΑ – Τι είπε ο Μιχαηλίδης

Υπόθεση Ουζόχο: Την «πληρώνει» υπάλληλος του ΚΟΑ – Τι είπε ο Μιχαηλίδης

Ένα από τα θέματα που απασχόλησαν τη συζήτηση στην εκπομπή «Ελεύθερα και Ωραία» το απόγευμα της Τετάρτης (05-06-2019) που ήταν καλεσμένος ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, ήταν και η υπόθεση με το δελτίο υγείας του Νιγηριανού τερματοφύλακα, Φράνσις Ουζόχο, μετά την ένσταση που είχε καταθέσει ο Απόλλωνας στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ανόρθωση στη λήξασα αγωνιστική περίοδο.

Όπως ανέφερε ο Ανδρέας Μιχαηλίδης, η Αστυνομία έχει ασκήσει ποινική δίωξη εναντίον του γιατρού της Ανόρθωσης, μιας υπαλλήλου του ΚΟΑ και του συζύγου της. Ο ΚΟΑ, πρόσθεσε, αποφάσισε μετά την εξέλιξη αυτή να θέσει την υπάλληλο του σε διαθεσιμότητα για τους επόμενους 12 μήνες.

Διαβάστε επίσης: 

Άποψη για Κάρτα Φιλάθλου και εξελίξεις – Συνάντηση με Κούμα

Ακόμη και ο Μιχαηλίδης ΑΠΟΡΕΙ πως είχε δοθεί άδεια στο Μακάρειο για Δόξα, Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ…

Έστειλε ΞΑΝΑ μήνυμα προς την πλευρά της Ομόνοιας για Μακάρειο

Ξεκάθαρη ΔΗΛΩΣΗ για το κόστος του γηπέδου Λεμεσού – «Το έργο θα ολοκληρωθεί…»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Θα σταθούμε δίπλα στους κτηνοτρόφους μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι να αναζωογονήσουμε αυτόν τον σημαντικό τομέα της οικονομίας μας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE