ΚΥΠΡΟΣ: Έκλεισε εκδρομικός χώρος - Θεωρήθηκε επικίνδυνος

ΚΥΠΡΟΣ: Έκλεισε εκδρομικός χώρος - Θεωρήθηκε επικίνδυνος

Λόγω της επικινδυνότητάς του το Τμήμα Δασών ανακοίνωσε το κλείσμο και την απαγόρευση διακίνησης και προσέλευσης εντός του. 

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Τμήματος Δασών την Τρίτη (4/6), ο εκδρομικός χώρος Τίμης, που βρίσκεται 1 km πριν το Αεροδρόμιο Πάφου, στο παραλιακό δάσος ευκαλύπτων, είναι κλειστός για το κοινό λόγω της επικινδυνότητας του χώρου από συνεχείς πτώσεις κλάδων.

Το Τμήμα Δασών απολογείται για τυχόν ταλαιπωρία του κοινού και θα επανέλθει με νέα ανακοίνωση όταν ο χώρος θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια από τους εκδρομείς.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE