ΛΕΜΕΣΟΣ: Πολίτης έπαιξε την ζωή του κορώνα - γράμματα στον αυτοκινητόδρομο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πολίτης έπαιξε την ζωή του κορώνα - γράμματα στον αυτοκινητόδρομο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Φαίνεται πως δεν σκέφτηκε και τόσο σωστά συμπολίτης μας ο οποίος έθεσε σε κίνδυνο ακόμα και την ίδια του την ζωή. 

Προφανώς ίσως και να μην γνώριζε ότι η κυκλοφορία ποδηλάτου στον αυτοκινητόδρομο απαγορεύεται θέτοντας σε κίνδυνο ακόμη και την ίδια του την ζωή, αφού η αυξημένη ταχύτητα οχημάτων στο σημείο είναι προφανές.  

Χρήστης του διαδικτύου δημοσίευσε φωτογραφία σε γνωστή ομάδα του Facebook το απόγευμα της Δευτέρας (3/6), στην οποία απεικονίζεται ποδηλάτης ο οποίος βγήκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού- Λευκωσίας με το ποδήλατό του.

Μάλιστα αρκετοί ήταν και οι χρήστες οι οποίοι με σχόλιά τους τόνισαν την επικινδυνότητα της πράξης του. 

Άλλωστε, σύμφωνα με τον περί Οδικής Ασφάλειας Νόμο:

18.Β.-(1) Ανεξάρτητα από τις διατάξεις οποιουδήποτε άλλου νόμου ή κανονισμού, απαγορεύεται η κυκλοφορία σε αυτοκινητόδρομο ή σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας οποιουδήποτε εξαιρούμενου οχήματος, πεζού, ζώου, ποδηλάτου, μοτοποδηλάτου, και στην περίπτωση αυτοκινητόδρομου, κάθε μη μηχανοκίνητου οχήματος, ρυμουλκούμενου ή οποιουδήποτε μηχανοκίνητου οχήματος το οποίο δεν μπορεί, από την κατασκευή του, να διατηρήσει σε επίπεδο δρόμο ελάχιστη ταχύτητα εξήντα πέντε χιλιομέτρων ανά ώρα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

Η ηγεσία της Νομικής Υπηρεσίας επέλεξε να ανοίξει τα χαρτιά της, εν μέσω του έντονου δημόσιου διαλόγου και του μεγάλου ενδιαφέροντος που περιβάλλει το υπό εξέλιξη πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE