Συλλυπητήρια ανακοίνωση και από ΠΑ.Σ.Π. για Γιώργο Ξενίδη

Συλλυπητήρια ανακοίνωση και από ΠΑ.Σ.Π. για Γιώργο Ξενίδη

Ανακοίνωση από τον ΠΑ.Σ.Π.:

«Με τεράστια θλίψη η οικογένεια του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π) ενημερώθηκε για τον χαμό του Γιώργου Ξενίδη.

Το διοικητικό συμβούλιο, ο εκτελεστικός πρόεδρος και το προσωπικό του ΠΑ.Σ.Π. εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Ξενίδη.

Ο Γιώργος Ξενίδης αγωνίστηκε για μόλις δύο χρόνια στο κυπριακό πρωτάθλημα, με τη φανέλα της Ανόρθωσης, όμως πρόλαβε να δημιουργήσει πολλούς φίλους στη χώρα μας και μέχρι σήμερα να τον θυμούνται και να τον εκτιμούν όλοι, τόσο για την αθλητική του προσφορά, όσο και για τον εξαιρετικό του χαρακτήρα.

Ο χώρος του ποδοσφαίρου στον τόπο μας είναι αναμφίβολα φτωχότερος…

Αιωνία του η μνήμη».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: Ενημέρωσε ο ΠτΔ για επαφές στις Βρυξέλλες – Στο επίκεντρο το Κυπριακό, το καθεστώς των Βάσεων και η ενεργειακή κρίση

Εθνικό Συμβούλιο: Ενημέρωσε ο ΠτΔ για επαφές στις Βρυξέλλες – Στο επίκεντρο το Κυπριακό, το καθεστώς των Βάσεων και η ενεργειακή κρίση

Για τις τελευταίες επαφές που πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στο πλαίσιο της παρουσίας του στις Βρυξέλλες στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών ενημέρωσε το Εθνικό Συμβούλιο σύμφωνα το πρωί.

BEST OF TOTHEMAONLINE