ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παραίτηση βόμβα Κοιλιάρη από την ΚΤ! «Δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια…γιατί η κ. Γιωρκάτζη…»

Παραίτηση βόμβα Κοιλιάρη από την ΚΤ! «Δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια…γιατί η κ. Γιωρκάτζη…»

Η Διοικητής της ΚΤ στην συνεδρία του ΔΣ κρατούσε λίστα με 29 βουλευτές που είχαν καθυστερημένα δάνεια στην Τράπεζα Κύπρου.

Την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Τράπεζας ανακοίνωσε το εκτελεστικό μέλος της ΚΤΚ Στέλιος Κοιλιάρης, υποστηρίζοντας ότι η Διοικητής της ΚΤ Χρυστάλλα Γιωρκάτζη μίλησε σε συνεδρία του ΔΣ της ΚΤΚ για λίστα βουλευτών με καθυστερημένα δάνεια και ότι ο Παναγιώτης Νεοκλέους από το ομώνυμο δικηγορικό γραφείο "δωροδόκησε" - κατά τον ισχυρισμό του - τον Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα Ρίκκο Ερωτοκρίτου.

Είπε ότι σε συνεδρία του ΔΣ της ΚΤΚ η κ. Γιωρκάτζη μίλησε για λίστα με καθυστερημένα δάνεια 29 βουλευτών στην Τράπεζα Κύπρου.

Αντιδρώντας η κ. Γιωρκάτζη είπε ότι «δεν αλήθεια».

«Μέχρι αύριο το πρωί η παραίτησή μου θα υποβληθεί και είναι αμετάκλητη», είπε ο κ. Κοιλιάρης, προσθέτοντας ότι η Διοικητής στην ίδια συνεδρία του ΔΣ κρατούσε λίστα με 29 βουλευτές που είχαν καθυστερημένα δάνεια στην Τράπεζα Κύπρου.

«Σήμερα θα παραιτηθώ από το ΔΣ της ΚΤΚ διότι δεν μπορώ να συνεχίσει αυτή η ιστορία, δεν μπορώ να κοιμάμαι τα βράδια ... διότι χθες (στην προηγούμενη συνεδρία) λέχθηκαν πολλά που θα χρησιμοποιήσει ο κ. Βγενόπουλος", ανέφερε.

Διευκρίνισε ότι ο ίδιος δεν είδε τη λίστα με τα ονόματα, λέγοντας ότι η κ. Γιωρκάτζη την έδειξε μόνο στον Νίκο Κωνσταντίνου.

Το όλο θέμα προέκυψε όταν στην αρχή της συνεδρίας ο Προεδρεύων της Επιτροπής Θεσμών Δημήτρης Συλλούρης έθεσε θέμα απειλών από την ΚΤΚ μέσω διαρροών προς τα ΜΜΕ ότι υπάρχει λίστα με καθυστερημένα δάνεια βουλευτών.

«Αν έπρεπε να κάνουν (η ΚΤΚ) κάτι, δεν ήταν να διαρρέει αν έχουν χρέη οι βουλευτές. Αν ήταν να κάνουν κάτι ήταν ποιοι έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό, εμείς ζητήσαμε τη λίστα Λαγκάρντ, επομένως τούτα τα κολπούθκια είναι φτηνά και δεν περνούν σε εμάς», είπε.

Αυτή την ώρα η συνεδρία διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top