Σκάνδαλο ΣΑΠΑ: Σήμερα η απόφαση για τον Γ. Σιαηλή – Ζητά να εξαιρεθεί από το κοινό κατηγορητήριο

Σκάνδαλο ΣΑΠΑ: Σήμερα η απόφαση για τον Γ. Σιαηλή – Ζητά να εξαιρεθεί από το κοινό κατηγορητήριο

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο, που συνεδριάζει στην Πάφο, ανακοινώνει σήμερα στις 12 το μεσημέρι την απόφασή του στην προδικαστική ένσταση που ήγειρε ο συνήγορος υπεράσπισης του Δημοτικού Σύμβουλου του Δ. Πάφου Γιώργου Σιαηλή, δικηγόρος Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, για να εξαιρεθεί από το κοινό κατηγορητήριο με τους υπόλοιπους κατηγορουμένους στην υπόθεση ΣΑΠΑ.

Ο κ. Αλεξάνδρου στην προηγούμενη δικάσιμο εξήγησε στο Κακουργιοδικείο πως η σύνταξη του κατηγορητηρίου έγινε κατά παράβαση του σχετικού νόμου της ποινικής δικονομίας και παραβιάζει –όπως ανέφερε - τις αρχές της δίκαιης δίκης.

Δεν μπορούμε, είπε, να καταναλώσουμε αρκετό χρόνο στο Κακουργιοδικείο χωρίς να ακούγεται η μαρτυρία που να αφορά εμάς και να αφορά άλλους.

Η Κατηγορούσα Αρχή εκπροσωπείται από τον δικηγόρο της Δημοκρατίας Ανδρέα Αριστείδη.

Η ακροαματική διαδικασία για τους πρώην δημοτικούς συμβούλους Γιώργο Μιχαηλίδη, Ευστάθιο Ευσταθίου και Βάσο Βασιλείου έχει οριστεί για τις 20 Απριλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE