ΚΥΠΡΟΣ: Ηγουμένη είδε να κλέβουν από την μονή της Αγίας Θέκλης - Τους εντόπισαν σχεδόν δύο μήνες μετά

ΚΥΠΡΟΣ: Ηγουμένη είδε να κλέβουν από την μονή της Αγίας Θέκλης - Τους εντόπισαν σχεδόν δύο μήνες μετά

Στη σύλληψη δύο ατόμων προχώρησε την Κυριακή (2/6) η αστυνομία σχετικά με υπόθεση κλοπής σταυρού από εκκλησία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 31 Μαρτίου, καταχωρήθηκε καταγγελία από την ηγουμένη της μονής Αγίας Θέκλης στην Μοσφιλωτή, ότι την ίδια ημέρα άγνωστοι έκλεψαν από τη μονή έναν ξύλινο σταυρό με χρυσές λεπτομέρειες, αξίας 7.000 ευρώ.

Την Κυριακή (2/6) το απόγευμα, μέλη της αστυνομία, στη βάση αξιολόγησης μαρτυρίας, συνέλαβαν δύο άτομα ως ύποπτα για την υπόθεση.

Πρόκειται για έναν άντρα 47 ετών, από χωριό της επαρχίας Λάρνακας, και μια γυναίκα, επίσης 47 ετών, από χωρίο της ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου.

Οι δύο φέρονται να παραδέχθηκαν ενοχή.

Αναμένεται να οδηγηθούν την Δευτέρα (3/6) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γαλλία: Τον Λεκορνί διόρισε ξανά πρωθυπουργό ο Μακρόν

Γαλλία: Τον Λεκορνί διόρισε ξανά πρωθυπουργό ο Μακρόν

Έπειτα από μια πολιτικά ταραχώδη εβδομάδα, το όνομα του νέου πρωθυπουργού της Γαλλίας ανακοινώθηκε το βράδυ της Παρασκευής -και δεν ήταν άλλο, από αυτό του προσφάτως παραιτηθέντα Σεμπαστιάν Λεκορνί!

BEST OF TOTHEMAONLINE