ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΙΡΟΣ: Ενδεχόμενο καταιγίδας

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΙΡΟΣ: Ενδεχόμενο καταιγίδας

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήµατα σκόνη.

Την Δευτέρα (3/6), θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες, κυρίως ψηλές, νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά στα νοτιοανατολικά παράλια νοτιοανατολικοί ως νότιοι, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ για να καταστούν σύντοµα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι και τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και το απόγευµα, στα νοτιοδυτικά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα δυτικά και βόρεια παράλια και γύρω στους 30 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της Δευτέρας (3/6), θα παρατηρούνται και πάλι αυξηµένες υψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Παροδικά, σε κάποιες περιοχές θα πνέουν µέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, στα νότια και τοπικά στα ανατολικά παράλια και λίγο ταραγµένη, στα δυτικά και βόρεια παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη (4/6), θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται τοπικά, κυρίως στα ορεινά, να δώσουν µεµονωµένη βροχή χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόµενο για µεµονωµένη καταιγίδα, µετά το µεσηµέρι.

Την Τετάρτη (5/6), ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή, το απόγευµα, στα ορεινά.

Την Πέµπτη (6/6), ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση την Τρίτη, περισσότερο αισθητή στο εσωτερικό και στα ορεινά, για να παραµείνει περίπου στα ίδια επίπεδα την Τετάρτη και να κυµανθεί γενικά κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές. Την Πέµπτη ωστόσο, αναµένεται µικρή άνοδος, για να κυµανθεί η θερµοκρασία λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

«Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι καν θέμα προς συζήτηση, και χαίρομαι, γιατί αυτή είναι και η θέση της διεθνούς κοινότητας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ενόψει της διευρυμένης Συνόδου που συγκάλεσε ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου 2025, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE