Οργιάζουν οι φήμες – Ο νέος έρωτας που καταλογίζουν στην Άννα Βίσση – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οργιάζουν οι φήμες – Ο νέος έρωτας που καταλογίζουν στην Άννα Βίσση – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, η Κύπρια τραγουδίστρια, που τα τελευταία χρόνια φροντίζει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, φαίνεται να βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του personal trainer της!

Παρά το φορτωμένο της επαγγελματικά πρόγραμμα (σ.σ. νέος δίσκος που κυκλοφορεί στις 3 Ιουνίου) φροντίζει να γυμνάζεται σχεδόν καθημερινά.

Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που έχει πραγματοποιήσει έξοδο μαζί του.

Δείτε πιο κάτω τον άνδρα που λέγεται ότι της έχει κλέψει την καρδιά:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Σε κλίμα επιβαρυμένο από νέες εντάσεις, πολιτικές αιχμές και αυξημένη καχυποψία, οδηγούνται σήμερα, οι δύο διαπραγματευτές του Κυπριακού. Η συνάντηση Μενέλαου Μενελάου και Μεχμέτ Ντάνα-η πρώτη μετά την εκλογή του Τουφάν Έρχιουρμάν- δεν αναμένεται να παράξει ουσιαστική πρόοδο, αλλά ήδη λειτουργεί ως βαρόμετρο για το τι έχει αλλάξει και, κυρίως, για το τι δεν έχει.