ΜΟΝΗ: Πυρκαγιά κοντά στον ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό - Επέμβαση του αεροπλάνου του Τμ. Δασών

ΜΟΝΗ: Πυρκαγιά κοντά στον ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό - Επέμβαση του αεροπλάνου του Τμ. Δασών

Πυρκαγιά ξέσπασε πλησίον του παλαιού αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού το μεσημέρι της Κυριακής (2/6). 

Σύμφωνα με το Τμήμα Δασών, στις 2:30 το απόγευμα η άμεση επέμβαση του αεροπλάνου του Τμήματος Δασών, έθεσε υπό έλεγχο, εν τη γενέσει της, πυρκαγιά που εκδηλώθηκε ανατολικά του παλαιού αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού, παρά τον ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό Μονής.

Για την κατάσβεσή της εργάστηκαν επίσης δύο πυροσβεστικά οχήματα του Τμήματος Δασών και ένα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Από την πυρκαγιά που φαίνεται να ξεκίνησε από σκουπίδια, κάηκε έκταση μόλις 100 τετραγωνικών μέτρων καλυμμένη με αγριόχορτα, πεύκα και χαρουπιές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE